Povesti - Galerie

Undeva, în jur de 09 Septembrie, ziua mea de naștere….

Tot timpul am primit cadourile importante de ziua mea numai înainte de termen.

În anul 1999, am primit cadou o tricicletă Made in China, dar cumpărată din Germania. Când m-am urcat prima dată pe ea, n-aș spune că mi-a fost greu s-o conduc, doar că pietrele și denivelările care erau pe atunci în curtea de la Rașinari (localitate din jud. Sibiu) au îngreunat un pic situația. Am căzut, încă nu își explică nimeni cum s-a întâmpltat, și am aterizat cu fața pe așa zisul carosabil pietruit.

🙂 Mi-am spart buza, eram plin de sânge și în

3,

2,

1,

am început și să plâng și să urlu ca din gură de șarpe. Cum era normal, părinții mei tineri s-au panicat groaznic de tare: mama voia să mă ducă la spital, tata să-mi arunce tricicleta…

Încă am totul clar în minte, știu că în acel moment, cum am auzit de spital și de aruncatul tricicletei (cu care deja aveam o relație specială), mi-am revenit ca prin minune, m-am oprit din plâns și le-am spus că o să am grijă, doar să nu-mi arunce cadoul și să nu mă ducă la spital.

Cred că mi-au rămas foarte multe chestii de genul ăsta de când eram mic. Și acum dacă aud de spital și că mi se ia ceva la care țin, îmi revin INSTANT!

Răzvan Omotă